Fit for Teens – Lansingerland

Lekker in je vel zitten en misschien een paar kilo afvallen betekent letten op wat je eet en meer bewegen. Makkelijk gezegd, maar in praktijk valt dat nog niet mee!

Fit for Teens is een programma voor jongeren gericht op meer bewegen en lekker en gezond eten. We werken in dit programma samen met fysiotherapie Parkzoom.

Gedurende drie maanden ga je twee keer per week sporten bij Simone en Suzanne. Dit zal gebeuren in kleine groepjes van maximaal 5 personen.  Je krijgt een eigen programma, aangepast op je eigen niveau. In de vierde maand train je nog één keer per week bij de fysiotherapeuten, waarbij je ook de mogelijkheid hebt een aantal proeflessen te volgen bij sportclubs in de regio. Je kunt kiezen voor
bijvoorbeeld badminton, voetbal of volleybal, maar ook tafeltennis en atletiek behoren tot de mogelijkheden.

Zodra je begint met Fit for Teens, start je ook bij Sandra. Zij gaat je gedurende 12 maanden begeleiden, waarbij zij kijkt naar je voeding en leefgewoonten. Je krijgt van haar tips en adviezen om gezond en lekker te eten! Het zijn geen strenge diëten waarbij je honger hebt. Je leert op een slimme manier om te gaan met alle verleidingen.

Ook in de zomervakantie gaat Fit for Teens gewoon door! Dus als je nu wilt starten is dat geen probleem!

Waarom Fit for Teens?
Het is het enige programma voor tieners (12 tot 18 jaar) in Lansingerland, dat gericht is op goed eten en meer bewegen! Er is een directe samenwerking tussen de fysiotherapeuten, diëtiste en sportverenigingen, zodat er snel overlegd kan worden!

Voor meer informatie of aanmelden:
Mail naar info@fysiolansingerland.nl of sandra@invorm.net
of bel naar Fysiotherapie Lansingerland 010-5112778 of Invorm 010-2653306

Kosten worden in de meeste gevallen (voor een groot deel) gedekt door de verzekering!