Vergoedingen

De diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De basisverzekering vergoed 3 uur, dit komt overeen met 1 intake consult en 3 vervolgconsulten of 6 vervolgconsulten. Deze vergoeding wordt (net als alle andere zorg uit de basisverzekering) betaald vanuit het verplicht eigen risico.  Als dit op is komt u in aanmerking voor een volledige vergoeding.

Daarnaast bieden verschillende aanvullende pakketten nog een extra vergoeding. U vindt dit terug in de polis van uw zorgverzekering, maar wij kunnen dit ook voor u nakijken als u ons belt.

Ook kunt u ervoor kiezen naast de vergoeding van de zorgverzekering zelf een deel van de kosten te betalen.

Tarieven 2020

Wij hanteren de tarieven welke wij ontvangen van uw zorgverzekering. Wanneer u de factuur zelf betaald hanteren wij de volgende tarieven

  • Intake consult inclusief individueel voedingsadvies                       90 euro
  • Vervolg kort                                                                                  15 euro
  • Vervolg lang                                                                                  30 euro
Niet verschenen

Alle afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgemeld. Bij het niet verschijnen of vergeten van de afspraak worden kosten direct bij u in rekening gebracht.

  • Niet verschenen of op tijd afgemeld                                              20 euro

 

Als u vragen heeft over vergoedingen bel ons dan gerust op! Wij kunnen u hier alles over vertellen.

Bel tussen 9:00u en 11:00u naar 010-2653306 of mail naar info@invorm.net


Directe toegankelijkheid
Sinds september 2011 is de diëtist direct toegankelijk. Dit betekent dat het niet meer noodzakelijk is een verwijzing van de huisarts te hebben. U kunt direct bij ons terecht!
In 2020 zijn er een aantal verzekeringen die altijd een verwijzing van de huisarts wensen. Wij zullen u hierover informeren als u ons belt of mailt.