Ervaringen van anderen

Om u een beeld te geven van de manier waarop wij begeleiding bieden hebben we een aantal cliënten gevraagd hun ervaring te delen.

Begeleiding bij wielrennen icm verhoogd cholesterol

”Ik ben iemand die regelmatig op de racefiets zit. Regelmatig is vanaf maart toch wel wekelijks tussen de 400 en 500 kilometer. Doordat ik een erfelijk hoge cholesterol waarde heb moet ik toch ook heel goed mijn voeding in de gaten houden. Nadat ik een paar keer via internet in de fout ben gegaan met verschillende diëten met te weinig koolhydraten of verkeerde dingen met mijn cholesterol ben ik weer terug bij Invorm.
Ik ben in de afgelopen jaren verschillende keren prima begeleid door Leontine in de aanloop van meerdaagse wielerkoersen die in vaak in de zomer doe. De aanpassingen in mijn voedingspatroon zijn heel goed te doen en het vergt voor het thuisfront ook geen aanpassingen.
Leontine heeft al mijn gegevens van de afgelopen jaren altijd paraat en stuurt prima bij waar nodig. We spreken samen duidelijke doelen af waar we rustig naartoe werken. Doordat Leontine een topsport achtergrond is het ook makkelijk communiceren als het over sporten gaat”

Ervaring Kiki Bertens

Ik ben tennisser en reis hiervoor de hele wereld over. Ik kom nu al een heel tijdje bij Invorm en daar ben ik heel erg blij mee. Ik vond het best lastig om te weten wat wel goed was om te eten en wat niet. Vooral met het vele reizen wat ik doe voor het tennissen is het vaak erg lastig omdat je toch beperkt ben in de keuzes. Hierin heb ik erg goed advies gekregen. Ook ben ik goed begeleid in het verschil tussen wat ik in een trainingsweek eet en wat in moet eten op een wedstrijddag. Ik ervaar de afspraken die ik heb bij Invorm erg goed. Zij hebben mij bij heel veel dingen geholpen, en ben ook dankzij hen tot betere resultaten in het tennissen gekomen. Er zijn best veel dingen bij mij veranderd in mijn voedingspatroon. Het klinkt heel raar maar ik ben eigenlijk een stuk meer gaan eten dan dat ik voorheen deed, maar nu eet ik een hoop andere dingen. En dit heeft voor mij tot een goed resultaat geleid. Ik ben best wat kilo’s kwijt geraakt en voel me een stuk fitter dan voorheen. In het begin zijn veranderingen altijd lastig, maar na een tijdje ga je echt verschil zien en voelen.  En dit geeft je dan echt de stimulans om daarmee door te gaan.’

Begeleiding bij darmklachten

Ik heb eigenlijk veel te lang getobd met mijn darmklachten. De stap die ik gemaakt heb om met deze klachten naar Invorm te gaan kan ik iedereen aanbevelen. Ik had er zelf nooit aan gedacht dat ik met deze klachten naar een dietist kon gaan!
Na een moeizaam begin lukt het nu prima om de adviezen van de dietist vol te houden. Het is enorm stimulerend als de klachten verbeteren en de stoelgang weer normaal wordt. Als mijn klachten weer opspelen pak ik het advies dat ik na het intake gesprek kreeg er weer bij en let ik weer even extra goed op.’

Afvallen bij Invorm

‘Ik wilde me heel graag fitter voelen, maar op een verantwoorde manier, niet met een crash dieet. De consulten zijn helemaal niet zo streng als ik had verwacht. Ik heb niet echt het gevoel dat ik op dieet ben. Ik leer hoe ik met moeilijke situaties om moet gaan. Ik zorg nu dat er voldoende gezonde producten in de huis zijn zodat ik daarnaar kan grijpen op moeilijke momenten en bij feestjes en vakanties bedenk ik van tevoren wat ik kan verwachten en maak ik een plannetje hoe ik het aan ga pakken. Mijn kleding zit nu al lekkerder en ik val langzaam, maar gestaag af’.

Ervaring Mvr Kassels met afvallen

Vooraf verwachte ik dat de diëtiste erg streng zou zijn en mij de les zou lezen over wat ik wel en niet mocht. Ik vond het best spannend om een afspraak te maken. Nu blijkt dat die verwachting helemaal niet klopte. De diëtiste is heel aardig, geeft mij een positief gevoel en laat mij merken dat ik het goed doe en het voor mezelf doe. Ik heb jaren niet zo lekker in mijn vel gezeten en val sneller af dan ik had verwacht. Ik ben nu in 6 maanden al 12kg kwijt. ‘