Sandra Buijing

Samen zoeken naar een eetpatroon dat goed voor jou werkt. Dat is wat ik graag doe!
Alle kennis die ik tijdens mijn opleiding en met, inmiddels bijna twaalf jaar, werkervaring heb opgedaan helpen daar enorm bij. Het is geweldig om verbetering te zien door de aanpassingen die we met voeding maken. Verbetering in sportprestaties, in gevoel van fitheid en energie, in vermindering van darmklachten, enz.

Ik werk vooral veel met sporters. Via de topsportcentra in Rotterdam, Den Haag en Dordrecht geef ik veel workshops en regelmatig zie ik ook (top)sporters terug op mijn spreekuur. Maar ook recreatieve sporters help ik graag naar een betere prestatie zoals voeding tijdens de (halve) marathon of bij crossfit. Op Codarts (Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam) begeleid ik de dans- en circusstudenten, geef ik les en maak ik deel uit van het medisch team. Voor AALO ontwikkelde ik de cursus sportvoeding. Twee tot drie keer per jaar geef ik deze cursus, waarbij ik altijd weer geniet van het enthousiasme van mijn klasjes.

Duurzaamheid vind ik een ontzettend interessant en belangrijk thema. In gesprek met klanten merk ik dat er steeds meer mensen zijn die dit ook vinden. Yess! Wil je minder vlees, vegetarisch of veganistisch eten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan help ik je graag.