Leontine van Meggelen

Ik ben zowel diëtist als sportdiëtist. De sportwereld ken ik uit eigen ervaring omdat ik als schaatster een aantal jaren deel uit heb gemaakt van de Nationale Selectie.

Nee Olympisch Goud heb ik nooit gewonnen, Ik ben in 1993 derde geworden op de Nationale Afstandskampioenschappen op de 1000 en 1500 meter en daarmee World Cups en W.K Sprint gereden. In diezelfde periode heb ik in Den Haag de studie Voeding en Diëtetiek gevolgd. Ik heb in het diabetescentrum in Leiden gewerkt en in de Nederlandse Obesitaskliniek in Hilversum. Tegelijk heb ik vanaf 1998 mijn eigen praktijk opgezet en adviseer ik (sport) mensen die met de meest uiteenlopende vragen komen. Volwassenen en kinderen met overgewicht, diabetici, top of recreatiesporters die hun prestaties willen verbeteren, mensen die last hebben van allergie, een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en/of maagdarm problemen.

Omdat voeding in de sport steeds belangrijker wordt heb ik veel contacten in de sportwereld. Rotterdam Topsport, ben ik verbonden aan CTO Metropool waar ik beachvolleyballers, shorttrackers en zeilers/surfers begeleid op het gebied van sportvoeding. Ook ondersteun ik Regionale Trainings Centra waar jeugdsporters worden opgeleid door onder andere het geven van diverse worshops waaronder bijvoorbeeld kookworkshops.
Steeds meer sportclubs zien het belang van voeding in en vragen of ik een voorlichting over sport en voeding kan verzorgen wat ik met veel plezier doe.

Mijn passie is voedingsbegeleiding op maat samen met u zoeken naar het beste en lekkerste voor u.

Als eigenaar van Invorm ben ik trots op wat Invorm doet, wie er werkt en hoe we samen als team vele cliënten/patiënten kunnen helpen met een advies op maat