Lieke Geluk

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Invorm op de locaties in Den Haag, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Het leuke aan mijn werk als diëtist is dat ik wil laten zien dat voeding echt verschil kan maken en dat je meer kunt dan je zelf denkt. Door samen al puzzelend het voedingspatroon en eigenlijk de gehele leefstijl te optimaliseren, wil ik met jou op zoek gaan naar een nieuwe manier van leven. Een goede basis is al het halve werk.

Tijdens mijn opleiding heb ik mij breed georiënteerd. In het begin heb ik mij bezig gehouden met productontwikkeling, maar later bleek dat ik het persoonlijke contact erg miste. Mijn eindstage heb ik daarom stage gelopen in een revalidatiecentrum voor ouderen met de focus op voedingsproblemen bij ziekte. Dit centrum is gespecialiseerd in COPD, maar  ondervoeding, diabetes, hart en vaatziekte en hoog cholesterol kwamen hier ook veelvuldig voor.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken en nieuwe producten en recepten uit te proberen. Daarnaast ben ik van kleins af aan al betrokken las vrijwilliger bij de lokale schaatsvereniging, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Mede hierdoor ben ik mij extra bewust dat naast gezond eten, het bewegen ook een belangrijke factor is voor het behalen en behouden van een goede gezondheid.

Het aanpakken van de gehele leefstijl, dat is waar ik naar streef en ik hoop daar samen met jou mooie stappen in te kunnen maken naar een gezonde toekomst.