Lieke Geluk

Ik ben bij Invorm werkzaam op de locaties in Den Haag, Bergschenhoek en Bleiswijk als diëtist en leefstijlcoach. Het leuke aan mijn werk als diëtist is dat ik wil laten zien dat voeding echt verschil kan maken. Door samen al puzzelend het voedingspatroon en eigenlijk de gehele leefstijl te optimaliseren, wil ik met jou op zoek gaan naar een nieuwe manier van leven. Een goede basis is het halve werk.

Voor mijn werk bij Invorm heb ik ervaring opgedaan in de revalidatie waar COPD, ondervoeding, diabetes, hart en vaatziekte, hoog cholesterol en voeding bij herstel veelvuldig voorkwamen.

Bij Invorm heb ik mij naast de al bekende ziektebeelden dit jaar ook verdiept in voeding bij herstel van COVID-19. Deze behandeling vindt plaats in een multidisciplinair behandelteam met oa de fysiotherapeut. Daarnaast zal ik mij de komende tijd bezig houden met de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) als diëtist en leefstijlcoach. Dit traject is bedoeld voor mensen met overgewicht en obesitas met als doel het duurzaam veranderen van de leefstijl.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken en nieuwe producten en recepten uit te proberen. Daarnaast ben ik van kleins af aan al betrokken als vrijwilliger bij de lokale schaatsvereniging, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Mede hierdoor ben ik mij extra bewust dat naast gezond eten, het bewegen ook een belangrijke factor is voor het behalen en behouden van een goede gezondheid.

Het aanpakken van de gehele leefstijl, dat is waar ik naar streef en ik hoop daar samen met jou mooie stappen in te kunnen maken naar een gezonde toekomst.