Lieke Geluk

Mijn naam ik Lieke Geluk en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Invorm op de locaties in Den Haag, Bergschenhoek en Bleiswijk. Het leuke aan mijn werk als diƫtist vind ik het laten zien dat voeding echt het verschil kan maken en dat je meer kunt dan je zelf denkt. Door samen puzzelen, verbeteren en het voedingspatroon te optimaliseren wil ik met jouw opzoek gaan naar een nieuwe manier van leven. Een goede basis is al het halve werk.

Tijdens mij opleiding heb ik mij breed georiƫnteerd. In het begin heb ik mij bezig gehouden met productontwikkeling, maar later bleek dat ik het persoonlijke contact wel erg miste. Mijn eindstage heb ik daarom stage gelopen in een revalidatiecentrum voor ouderen met de focus op voedingsproblemen die komen kijken bij ziekte. Dit centrum is gespecialiseerd in COPD, maar ook andere voedingsvraagstukken als ondervoeding, diabetes, hart en vaatziekte, hoog cholesterol kwamen hier voor.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken en nieuwe producten en recepten uit te proberen. Daarnaast ben ik sinds kleins af aan betrokken bij de lokale schaatsvereniging, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Hierdoor ben ik mij ook bewust dat naast gezond eten, bewegen ook een belangrijke factor is voor het behalen en behouden van een goede gezondheid is.

Het aanpakken van het complete plaatje, dat is waar ik naar streef en ik hoop daar samen mooie stappen vooruit in te kunnen maken naar een gezonde toekomst.