(Sport)Voedingsadvies als cadeau

De decembermaand nadert. Weet jij al wat je jouw man, vriend, broer, zus, zwager, vriendin of neefje als cadeautje gaat geven? Vanaf nu is het ook mogelijk een voedingsadvies cadeau te geven.

Het cadeau advies bestaat uit een intake gesprek en één vervolgafspraak. In de eerste afspraak worden alle gegevens in kaart gebracht. Waar kunnen we je mee helpen? Wat zijn jouw doelen? Wat zijn je ervaringen uit het verleden? Wat doe je voor werk, sport en hobbies? We wegen en meten en doen indien gewenst een meting van het vetpercentage. Vervolgens lopen we het huidige voedingspatroon door en op basis daarvan en alle andere gegevens die we verzameld hebben wordt het advies gevormd. Dit wordt na de afspraak op papier uitgewerkt, zo nodig aan de hand van berekeningen, en opgestuurd. Na 2-3 weken volgt een nieuwe afspraak waarin we evalueren en zo nodig aanpassingen doen. Wil je daarna verder begeleid worden? Dan is dit uiteraard mogelijk.

Kosten cadeaupakket 116,- euro.

Een kleiner budget en toch een cadeau geven?
Kies voor een 30 minuten vraaggesprek. Hierin kunt u uw vragen over voeding aan de dietist stellen. Denk aan: Wat heb ik nodig als ik de marathon ga lopen? Wat moet ik eten en drinken tijdens de trainingen? Ik ga de Alpe d’Huzes fietsen, hoe pak ik dit met voeding goed aan? Ik zou graag minder brood eten, wat zijn alternatieven? Is melk nu wel of niet gezond voor je en hoeveel is goed per dag?
Let op: een compleet op maat gemaakt advies is niet mogelijk in 30 minuten.

Kosten cadeau gesprek 30 minuten 29,- euro