Invorm Online

Een drukke agenda? Maar wel onze begeleiding?
Dan is ons Invorm-online programma echt iets voor u!

Ons online programma bestaat uit een combinatie van begeleiding via email en een aantal afspraken op één van onze locaties. De emailcontacten kunt u zelf inplannen op een tijdstip dat u een gaatje in uw agenda heeft en daarin bent u dus niet afhankelijk van de spreekuurtijden. Ook fijn als u iets verder van onze praktijken vandaan woont.

Zoals u hierboven leest is een deel van de afspraken nog wel op locatie en niet via de mail. Dit is een bewuste keuze. Invorm levert maatwerk en om maatwerk te leveren moeten wij u leren kennen. Het eerste gesprek zal dus plaatsvinden in één van onze praktijken. Daarnaast zien wij u gedurende het programma graag nog één keer ‘live’. Met name moeilijke situaties zullen in dit gesprek in kaart worden gebracht, zodat hier in de komende mails goed op in kan worden gegaan. Ook dit gesprek dient dus eigenlijk weer ter bevordering van maatwerk.

Geschikt voor onder andere: afvallen, stabiliseren, sportvoedingsadvies, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, suikerziekte, gezinsbegeleiding, ondergewicht, maag- en/of darmproblemen en gezonde voeding tijdens zwangerschap.

Programma
Week 0: intake gesprek op één van de praktijklocaties
Week 2: mailcontact
Week 5: mailcontact
Week 8: consult op één van de praktijklocaties
Week 11: mailcontact
Week 14: mailcontact
Week 17: mailcontact
Week 20: mailcontact evaluatie: afsluiten of doorgaan?

Het intake gesprek is een normaal intake gesprek zoals wij deze altijd doen. We nemen uitgebreid uw wensen door en zorgen dat we u goed leren kennen. Uw huidige voedingspatroon wordt in kaart gebracht en in overleg stellen we uw advies op. Het advies wordt door de dietist uitgewerkt in de vorm van een voorbeelddagmenu en naar u toegezonden, daarnaast krijgt u aanvullende informatie zoals een variatielijst, doelstellingenlijst en weegformulier.

Vervolgens zal de dietist steeds de eerste email sturen, u antwoord hierop en de dietist geeft haar reactie. De onderwerpen van de e-mailcontacten verschillen per individu, afhankelijk van uw hulpvraag en de knelpunten die u tegenkomt bij het veranderen van uw voedingspatroon. Denk aan: goede dagindeling, sport en beweging, avonden, weekenden, feestjes, vakantie, emotie eten, volhouden/motivatie of belemmerende gedachten.

Het vervolgconsult op één van onze locaties zal na het tweede emailcontact zijn. U heeft een goede start gemaakt. Om u goed verder te kunnen begeleiden worden tijdens dit gesprek de knelpunten/focuspunten en daarmee onderwerpen voor komende emailconsulten in kaart gebracht.

Wanneer u na de evaluatie verdere begeleiding wenst is dit uiteraard mogelijk. Vervolg pakketten bestaan uit 3 emailconsulten en 1 consult op locatie, maar kunnen ook in overleg met ons op maat worden samengesteld.

Bel voor vragen of een afspraak tussen 09:00 en 11:00 naar 010-2653306 of vul het contactformulier in.