Ervaring Kiki Bertens, tennister

Ik ben tennisser en reis hiervoor de hele wereld over. Ik kom nu al een heel tijdje bij Invorm en daar ben ik heel erg blij mee. Ik vond het best lastig om te weten wat wel goed was om te eten en wat niet. Vooral met het vele reizen wat ik doe voor het tennissen is het vaak erg lastig omdat je toch beperkt ben in de keuzes. Hierin heb ik erg goed advies gekregen. Ook ben ik goed begeleid in het verschil tussen wat ik in een trainingsweek eet en wat in moet eten op een wedstrijddag. Ik ervaar de afspraken die ik heb bij Invorm erg goed. Zij hebben mij bij heel veel dingen geholpen, en ben ook dankzij hen tot betere resultaten in het tennissen gekomen. Er zijn best veel dingen bij mij veranderd in mijn voedingspatroon. Het klinkt heel raar maar ik ben eigenlijk een stuk meer gaan eten dan dat ik voorheen deed, maar nu eet ik een hoop andere dingen. En dit heeft voor mij tot een goed resultaat geleid. Ik ben best wat kilo’s kwijt geraakt en voel me een stuk fitter dan voorheen. In het begin zijn veranderingen altijd lastig, maar na een tijdje ga je echt verschil zien en voelen.  En dit geeft je dan echt de stimulans om daarmee door te gaan.’