Sonja van Woesik

In 1998 ben iSonja van Woesikk afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, studierichting Voeding en Diëtetiek. Na de studie heb ik als diëtist diverse werkplekken gehad, zoals het ziekenhuis en verpleeg- en verzorgingshuis. Daarna ben ik voor een langere tijd werkzaam geweest bij de GG&GD Amsterdam als Hygiëne-adviseur.

Als diëtist ben ik in 2005 bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Hilversum terecht gekomen. Daar heb ik mij kunnen specialiseren in leefstijlbegeleiding, omdat een tijdelijk dieet voor mensen met ernstig overgewicht niet helpt. Het gaat in de begeleiding voor obesitas met name om het vinden van een leefstijl die voor de rest van het leven gehandhaaft kan worden in plaats van een snelle afvalrun, die namelijk voor velen helaas maar al te vaak tot snelle terugval heeft geleid.

Ook heb ik in de kliniek als diëtist en onderzoeksdiëtist gewerkt in het voor- en nazorgtraject voor mensen die een Maagband of Gastric Bypass operatie ondergingen.

Sinds mei 2008 ben ik als diëtist bij Invorm werkzaam voor diverse projecten en patiënten behandeling in Bleiswijk en Zevenhuizen. Leefstijlbegeleiding ten bate van de gezondheid is ook hierin mijn grootste drijfveer.

Kortom, gezondheid en gedragsverandering op het gebied van voeding en beweging staat bij mij hoog in het vaandel. Zowel voor een individu als voor het hele gezin. Ik ga dan ook graag samen met jou de uitdaging aan om jouw leefstijl te optimaliseren voor de klachten/vragen die jij hebt.